Vin sarbatorile si minivacantele de Craciun sau de Revelion, insa o data cu acestea vin si grijile legate de siguranta autovehicului personal care va trebui lasat intr-o parcare pana la reintoarcerea proprietarilor. Vestea buna este ca exista servicii care sa puna capat unor astfel de griji.

Astfel de servicii optime sunt asigurate de Park4Fly.ro, parcare privata situata foarte aproape de Aeroportul Otopeni. Nu doar in perioada sarbatorilor de iarna cand se cauta solutii de parcare doar pentru cateva zile Park4Fly este solutia soferilor care poarta grija masinilor pe care le detin, ci chiar si atunci cand este necesara parcare pe termen lung la Aeroport Otopeni.

Optiune gandita sa aduca confort psihic tuturor celor care trebuie sa isi lase masina intr-un loc sigur atunci cand calatoresc cu avionul in afara tarii sau intr-un alt oras romanesc departe de Bucuresti, Park4Fly se afla la doar 0.8 km de Aeroportul Henri Coanda si prin serviciile pe care le ofera si conditiile care descriu politica firmei intr-un mod eficient reprezinta exact ceea ce cauta proprietarii de masini.

In primul rand, serviciile Park4Fly sunt caracterizate de eficienta

Faptul ca Park4Fly se afla amplasata foarte aproape de aeroport este un plus pentru cei carora le este necesara parcare la aeroport Henri Coanda, insa acest plus este si mai vizibil in conditiile in care compania care detine parcarea ofera si transfer gratuit la aeroport si de la aeroport.

Serviciul de transfer are legatura cu grupurile doar atunci cand cei care isi aduc masinile (masina) in parcare se cunosc si calatoresc impreuna, altfel se asigura transport individual pentru fiecare client imediat dupa ce formalitatile pentru parcare sunt incheiate. Termenul “formalitati” ar putea duce cu gandul la timp pierdut cu semnarea unor documente care nu se mai termina. Nu este cazul! De la momentul in care se parcheaza masina si pana la cel in care se ajunge pe terminalul “Plecari” din aeroport nu se pierd mai mult de 10 minute.

In al doilea rand, siguranta masinilor parcate este in prim planul Park4Fly

Pentru orice proprietar de masina, siguranta acesteia este foarte importanta. Bineinteles ca nimeni nu si-ar dori sa-si lase masina intr-o parcare si la intoarcere sa o gaseasca zgariata sau avariata. Un astfel de scenariu nu este posibil in parcarea Park4Fly. Pe langa faptul ca paza este asigurata de agenti de securitate 24 de ore pe zi, este si monitorizata video si, in plus, cei care isi lasa masinile aici au acces non stop la sistemul online de monitorizare, putand sa-si vada in orice moment doresc autovehiculul.

In al treilea rand, preturile sunt accesibile

Nu in ultimul rand, politica Park4Fly promoveaza preturi accesibile, mai mici pe masura ce zilele de parcare sunt mai numeroase. Platile se pot face cash sau cu cardul si includ transferul la si de la aeroport si accesul la sistemul de monitorizare.

Indiferent unde ar calatori de sarbatori, proprietarii masinilor lasate la Park4Fly au nevoie de siguranta, insa acelasi lucru este important si pentru autovehiculele pe care le detin. Vestea buna este ca parcarea privata Otopeni poate sa asigure conditiile optime pentru ca masina sa fie ridicata in starea in care a fost lasata.

Citeste si...  Preşedintele Interbox: „Nu va dura mult până când Lucian Bute se va vindeca”