Marele premiu: un BMW F800R și o bicicleta BMW Cruise – M Bike

  motoare

Ajuns la a doua ediţie, evenimentul “Iubim 2Roţi” este gândit ca o campanie de conștientizare a prezenței vehiculelor pe două roți în trafic, fie ele biciclete, mopede sau motociclete. Evenimentul promite cea mai mare paradă de până acum din România, stunt show-uri, demonstrații trial, concursuri moto-velo, drive teste şi concertele formaţiilor Paraziţii şi Zdob şi Zdub. Deschis tuturor pasionaţilor pe două roţi, intrarea va fi liberă, iar pe lângă alte premii, participanții vor avea șansa să plece acasă cu o motocicletă BMW F800R și o bicicletă BMW Cruise M-Bike, oferite în cadrul tombolei ”Iubim 2Roți”. Proiectul este organizat de Asociația Moto Free Riders cu sprijinul BMW Motorrad România.

Evenimentul “Iubim 2Roţi” îşi propune încurajarea utilizării vehiculelor pe două roți ca o soluție alternativă față de aglomerația urbană şi creşterea siguranţei rutiere prin responsabilitate și are programat parada vehiculelor pe două roți. În acest an sunt aşteptaţi aproxiamtiv 3.000 de motociclişti şi 6.000 de biciclişti, dublu față de anul precedent. Parada se va desfăşura în intervalul orar 10:00 – 14:00 între Parcul Tineretului şi Romexpo pe traseul: B-dul Dimitrie Cantemir – P-ța Unirii – B-dul Ion C. Brătianu – P-ța Universității – B-dul Nicolae Bălcescu – B-dul Gheorghe Magheru – P-ța Romană – B-dul Lascăr Catargiu – P-ța Victoriei – B-dul Aviatorilor – P-ța Charles de Gaulle – B-dul Mareșal Constantin Prezan – Arcul de Triumf – B-dul Dimitrie Kiseleff – P-ța Presei Libere – B-dul Mărăști – P-ța Montreal – B-dul Expoziției – Romexpo.

“Dorim să promovăm siguranţa şi respectul în trafic. Deoarece preocuparea noastră principală este ca parada să interfereze cât mai puţin cu buna desfăşurare a circulaţiei din Bucureşti, ne bazăm pe sprijinul şi coordonarea Poliţiei Rutiere, dar şi pe un comportament exemplar al participanţilor la paradă. Cu toate că anul trecut am avut o participare record, am reuşit să nu deranjăm traficul din capitală. Acest lucru vorbeşte de la sine despre demersul nostru”, a explicat Florin – Cosmin Anton, din partea Asociației Moto Free Riders.

La Romexpo intrarea este liberă și atmosfera va fi încinsă de show-ul pregătit de Narcis Roca care are o experienţă de mulţi ani în Campionatele Mondiale de Stuntriding, unde a reuşit mai multe clasări pe podium.

Tombola “Iubim 2Roţi” va avea ca mare premiu o motocicletă BMW F800R și o bicicletă BMW Cruise M-Bike, ambele oferite de Free Riders și BMW Motorrad, în calitate de partener principal. Participarea la tombolă se face prin achiziţionarea biletului de tombolă “Iubim 2 Roți”. Achiziționarea biletelor de tombolă se vor face la punctele de vânzare special pregătite în Bucureşti, anunțate în Regulamentul de tombolă, în luna Mai, sau prin comandă online pe site-ul oficial al evenimentului : www.free-riders.ro ; www.iubim2roti.ro

Scopul Asociației Moto Free Riders este de a promova motociclismul și de a schimba imaginea motocicliștilor prin educarea constantă a participanților la trafic, indiferent dacă aceștia sunt pe două sau pe patru roți. Prin acţiunile sale îşi propune să încurajeze viitorii motocicliști să dea dovadă de responsabilitate rutieră și să ofere respect tuturor partenerilor de drum. Membrii Asociației dedică timp, suflet și muncă prin acțiunile caritabile pe care le inițiază și le susțin, acțiuni care se desfășoară în beneficiul celor defavorizați social: bătrâni, orfani, persoane cu dizabilități fizice sau psihice.

Citeste si...
Gabriela Firea a premiat-o post-mortem pe Mădălina Manole