”Păpușa Barbie de la Next Star”, Nina Manolache, în vârstă de 9 ani, lansează piesa ”Marea e iubirea mea”, scrisă de Mihai Alexandru. La 5 ani concura la ”Next Star” și de atunci a înregistrat succes după succes.

Nina Manolache e o puștoaică de o frumusețe rară, un fel de păpușă Barbie, fiind chiar numită ”Păpușa Barbie de la Next Star”. Micuţă dă lovitura pe piața muzicală la numai 9 ani! Ea a lansat melodia ”Marea e iubirea mea”, scrisă de Mihai Alexandru. Compozitorul a remarcat-o încă de prima oară când i-a pășit pragul studioului său de înregistrări. Încă de la 5 anișori a început să facă pian, canto, tenis, înot și tot atunci a avut prima apariție la Next Star.

Nina Manolache cu Mihai Alexandru
 

„Atunci când vezi adunate la un loc, talentul vocal, frumusețea nativă, atitudinea și talentul mișcării scenice, apoi dragostea mare față de muzică, este clar că avem de-a face cu o viitoare mare vedetă a României” a declarat Mihai Alexandru, cel care i-a scris micuței artiste, primul single, intitulat ”Marea e iubirea mea”. Piesa beneficiază de un videoclip splendid, filmat în stațiunile Mamaia și Venus. 

Citeste si...  Inna ştie cum să-şi vândă imaginea

Nina Manolache esta una dintre artistele care fac parte din ”pepiniera Al Make”, marca Mihai Alexandru. Compozitorul a obținut locul 7 anul trecut la competiția internațională Eurovision de la Kiev împreună cu Ilinca Băcilă și Alex Florea cu melodia ”Yodel it”, scrisă de el, iar anul acesta a făcut o figură frumoasă la Selecția Națională Eurovision, cu alți doi tineri Alexia (15 ani) și Matei (16 ani) cu piesa ”Walking on water”.

Cum arăta Nina Manolache la 5 ani, când a participat la Next Star