Actrița Pamela Anderson, care ar putea fi fără probleme bunică la cei 50 de ani ai săi, s-a îndrăgostit lulea de un tinerel de 32 de ani, Adil Rami, un fotbalist. Deși s-au întâlnit prima oară anul trecut, în mai, vedeta deja face sacrificii pentru el.

Și nu mici. Pamela Anderson și-a lăsat copiii în Malibu, California, și ea s-a mutat împreună cu iubitul ei și câinele Zuzu, un Golden Retriever, în Franța. E drept, copiii săi nu mai sunt mici: Dylan are 20 de ani, iar Brandon, 21. Ei sunt cei care ”fac naveta” în prezent, în Europa, pentru a-și vedea mama.

Aceștia l-ar fi cunoscut deja pe iubitul mamei lor și sunt încântați de alegerea ei.

Cum Pamela nu are planuri de a se întoarce în SUA, casa sa din Malibu, cu piscină, saună și plajă privată, a fost închiriată contra sumei de 70.000 de dolari.

Pamela l-a întâlnit pe Adil Rami în Monaco, la cursele de Formula 1. Iubitul voluptoasei blonde s-a născut în Corsica, din părinți marocani.

La sfârșitul anului trecut, fostul iepuraș Playboy a vorbit deschis despre relația sa, declarând presei: ”Am un partener foarte romantic. E teribil de gelos, dar am o viaţă interesantă şi sunt fericită în Europa”.

Anterior, Pamela ar fi avut o legătură cu fondatorul WikiLeaks, Julian Assange. Zvonuri despre relația lor au apărut încă din 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.