Conacul care dispune de propria Cameră roșie, inspirată din filmul „50 de umbre ale lui Grey”, a fost scos la vânzare. Palatul plăcerilor carnale vine și cu un preț pe măsură de indecent: 2,23 de milioane de lire sterline.

Conacul dispune de 15 dormitoare care promit să satisfacă și cele mai exigente gusturi. Potrivit anunțului de vânzare, conacul este unul cu greutate, fiind dotat cu „mii de kilograme de jucării sexuale perfecte pentru cele mai solicitante petreceri pentru adulți” a fost scos la vânzare

Într-una din camere, se află un pat extrem de impozant, la capătul căruia sunt mai multe de biciuri și lanțuri de oțel. Acest dormitor este îmbrăcat în catifea roșie și covoare în aceeași culoare.

Conacul este dotat și cu o cameră disco, unde se regăsesc, într-o ordine perfectă, mai multe obiecte de artă XXX, evaluate la peste 200.000 de lire.

Citeste si...  Imagini HOT cu Anna Lesko

Conacul, cunoscut în zonă sub numele de Croydon Hall, se află în Somerset, Marea Britanie, și a fost gazda (prea) multor petreceri pentru adulți.

Aici, au avut loc adevărate desfrâuri pentru „cuplurile cu clasă, sofisticate, dar și pentru doamnele singure”.

„Petrecerile exclusiviste se desfășoară într-un loc discret, luxos. La prezentarea a trei cupluri noi, primești o noapte gratis”, se arată pe site-ul clubului.

Conacul dispune și de saună, piscină și bazin interior, dar și mai multe bare pentru fantezii. „Oaspeții noștri sunt tot timpul preocuparea noastră numărul 1. Vrem să te simți special, în siguranță și sexy”, se mai arată pe site.