reghecampf_660x400_02972500

Sanmartean si Laurentiu Reghecampf au discutat despre convocarea jucatorului la nationala si Lucian  i-a cerut antrenorului sau sa nu mai discute despre acest lucru. Chiar Reghe a deazvaluit ca a fost rugat de Sanmartean sa nu mai vorbeasca despre nationala si despre vreo viitoare selectie a sa la echipa Romaniei. 

Antrenorul Stelei a avut numai cuvinte de laudat pentru jucatorul sau. Sanmartean a avut o prestatie foarte buna in derby-ul din cupa cu Dinamo si Reghe a tinut sa il felicite. El a mai tinut sa precizeze faptul ca Sanmartean trebuie sa faca parte din lotul nationalei fiindca este un jucator care poate face diferenta. Nu conteaza varsta atunci cand vii la nationala, daca stii cum sa ii asezi in teren atunci ei pot da cel mai bun randament, a mai adaugat antrenorul Stelei. 

„Consider ca Sanmartean este un jucator foarte bun de echipa nationala, dar contează ce vrea selectionerul. Nici nu stiu dacă l-a remarcat pe Lucian. Cred ca a facut un meci foarte bun cu Dinamo, iar varsta jucatorilor nu conteaza, ci forma din acel moment. Si jucatorii de 16 ani pot juca la acelasi nivel cu cei de 33 si pot ajuta nationala. Dar trebuie sa te folosesti de ei, sa stii cum sa faci asta, sa ai o idee. Trebuie să cunosti ce sa le ceri ca sa dea cel mai bun randament pentru Romania” a declarat Laurentiu Reghecampf. 

 

Citeste si...
Reghecampf-Prodan au dat lovitura!