Pablo Cortacero a revenit în România și a participat la Adunarea Generală a Acționarilor (AGA) de la Dinamo, unde a făcut noi promisiuni și și-a consolidat poziția de forță în vârful clubului din Ștefan cel Mare.

Pablo Cortacero a preluat controlul total la Dinamo: mișcarea ”machiavelică” prin care s-a asigurat

Pablo Cortacero a propus mărirea capitalului social cu 5 milioane de euro, plan care a fost aprobat. Totodată, omul de afaceri din Granada a explicat că 6,5 milioane de euro, bani pe care el i-a trimis, sunt blocați de către Agenția de Spălare a Banilor din Anglia.

Venit la București ”blindat” de oamenii de ordine de la ATMAN Security, care au avut rolul să-l apere de suporterii ”câinilor”, Cortacero a reușit să dea o lovitură, una care părea imposibilă în contextul actual.

Spaniolul l-a scos din Consiliul de Administrație (CA) pe Cornel Țălnar. De asemenea, el a mărit numărul de membri din CA, de la cinci la șapte, potrivit doardinamo.ro. Trei membri au fost introduși azi de Cortacero, toți trei iberici și toți trei apropiați de omul de afaceri andaluz.

Pablo Cortacero a mutat și a câștigat: AGA online, fanii în pericol
Unul dintre cei spanioli este chiar Rufo Collado, directorul sportiv al lui Dinamo.

Tot în AGA, Cortacero a impus ca viitoarele ședințe să se poată desfășura online, astfel încât să nu fie nevoit să vină la București, unde ar putea da din nou ochii cu fanii din Ștefan cel Mare. Fani care, după deciziile luate azi, sunt în pericol să fie scoși din calcule.

Aprobarea planului de mărire a capitalului social al lui Dinamo cu 5 milioane de euro, obţinută astăzi în AGA, atrage obligativitatea acţionarilor mai mici să participe cu o sumă proporţională acţiunilor deţinute. Astfel, DDB ar trebui să achite 1,2 milioane de euro pentru cele 20 de procente pe care le are.


Citeste si...
Medicul Herman Berkovits va primi titlul de Cetățean de Onoare al Bucureștiului