Starea de bine a unei persoane este influentata de mediul in care traieste. Trebuie sa respectam natura si vietuitoarele ei pentru a ne putea rasplati cu un aer curat si sanatos. Gunoaiele aruncate in apa afecteaza calitatea celei care ajunge in casele noastre. Initiative si masuri au tot fost intreprinse de-a lungul timpului, iar rezultatele incep sa se observe. Oamenii incep sa constientizeze ca mediul in care traiesc dicteaza gradul lor de sanatate.

Aceeasi importanta pentru curatenie trebuie sa o acordam si mediului interior in care ne petrecem timpul, acasa sau la birou. Avand in vedere ca in orice domeniu de activitate s-au specializat persoane, si nevoia de curatenie a inceput sa isi spuna tot mai tare cuvantul. Asa au aparut firmele de curatenie care ofera o experienta placuta celor care apeleaza la acest gen de servicii.

Curatenia perodica

Mediul in care traim necesita a fi ingrijit in fiecare zi. Toti ne dorim sa ne intoarcem acasa dupa o zi de munca si sa gasim o casa curata si primitoare, insa curatenia nu se face singura. Pentru asta este nevoie de o echipa care reuseste sa dea un suflu nou oricarei locuinte. Acestia pot face deplasari saptamanal sau mai des, de cate ori este cazul. Cu cat casa este mai bine intretinuta, cu atat curatenia generala este mai usor de realizat. Pentru ca ne petrecem o parte considerabila din timp in casa trebuie sa o facem intr-un mediu cat mai curat si igienizat. Mai ales daca dispunem de putin timp liber, nu ne este chiar usor sa mentinem ordinea si curatenia intr-un spatiu in care traiesc mai multi membri.

Curatenia ocazionala

Anumite spatii din casa nu sunt atat de accesibile curateniei, indeosebi cele inguste, din spatele mobilierului. Este important sa dezinfectam si acele locuri deoarece in timp, odata cu acumularea prafului, devin adevarate focare de microbi. Curatarea ferestrelor, mochetelor, pardoselilor si dependintelor intra in sarcina celor specializati in acest sens. Dotati cu produse profesionale de curatenie, aparatura necesara activitatilor desfasurate si echipati cu mult calm si rabdare, acestia reusesc sa faca din casa noastra un interior perfect pentru a fi locuit. Putem uita de gumele de mestecat lipite de pardoseli sau de mobila. De asemenea acestia dezinfecteaza si curata grupurile sanitare, dar si locul destinat gatitului: bucataria. In fapt, echipa isi asuma sarcina de a efectua curatenia in toate amploarea sa: de la curatarea petelor de grasime de pe pardosele pana la stergerea prafului de pe lustre.

Curatenia post constructor

Entuziasmul renovarii locuintei vine la pachet si cu o serie de neplaceri. Una dintre ele este neplacuta sarcina de a face curat in urma muncitorilor. Insa cu ajutorul firmei de curatenie, te poti bucura de noul design al casei intr-un timp mult mai scurt. Secretul expertilor impotriva prafului si a petelor de vopsea se gaseste in acele substante si echipamente speciale pe care le utilizeaza. Avand experienta in acest domeniu, abordeaza cele mai eficiente metode ale procesului de curatenie. Fiind special concepute, produsele nu altereaza, zgarie sau deterioreaza luciul suprafetelor sensibile.

Curatenia la birou

Nu este o responsabilitate deloc usoara sa administrezi spatiile de la birou, indiferent cate ar fi ele. Concentrarea angajatilor este directionata catre sarcinile de munca, nicidecum catre curatenia spatiului de munca. Chiar si sa existe dorinta, nu exista timp, avand in vedere programul de lucru incarcat. Acesta este momentul in care ajutorul unei firme de curatenie devine absolut util. Acestia se asigura ca podeaua sa fie lustruita, praful sters si lucrurile frumos ordonate pe birou. In acest fel, anagajatii se vor bucura de roadele expertilor in curatenie, incepand ziua de munca cu dreptul, intr-un spatiu aeresit si igienizat. In timp, se va observa o crestere a randamentului, pentru ca asa cum am mai mentionat, starea de bine este conditionata de mediul in care ne petrecem timpul. Biroul nu va mai fi acel loc neplacut in care toti asteapta cu nerabdare sa plece acasa la sfarsitul programului.

Curatenia inainte/dupa petreceri si evenimente

Organizarea unui eveniment impune o curatenie impecabila a spatiului respectiv. Insa cand acesta este planificat din scurt, parca nu mai stim incotro sa ne intreptam atentia. Trebuie sa abordam situatia cu mult calm si sa cautam ajutor specializat acolo unde este cazul. Din fericire, pentru o curatenie desavarsita s-au gasit deja solutii, o demonstratie in acest sens fiind o firma curatenie Bucuresti. Acestia inteleg nevoia de a pregati din scurt o petrecere si actioneaza cu promptitudine. Cand vine vorba de curatenie pentru ei nu exista loc de compromisuri, punandu-si emblema profesionalismului in operatiunea de curatenie.

Oboseala de dupa eveniment ne fac sa amanam aceasta activitate, insa curatenia nu suporta nicio amanare. Din contra, cu ajutorul echipei de curatenie vei scapa rapid de sacii de gunoi adunati si vei beneficia din nou de tot confortul. Nici nu vei simti ca in casa ta a avut loc o petrecere cu multi invitati, mancare si bautura la discretie!

Pentru proprietarii care au inteles cat de pretios este timpul, dar si sanatatea, Realclean.ro le sta la dispozitie cu oferte avantajoase. Acestia ii pot substitui atunci cand sunt plecati in calatorii, le administreaza imobilul, colecteaza chiriile, asigura mentenanta si efectueaza cheltuielile necesare, raportandu-le catre proprietar.