Ovidiu Tender, aflat dupa gratii pentru o lunga perioada de timp, reactioneaza in mod firesc la ceea ce i s-a intamplat si anunţă apocalipsa pentru oamenii din jurul sau, acum, după ce a fost el închis! Omul de afaceri a facut un anunţ dramatic, din închisoare, pentru angajaţii săi, anunţând disponibilizări masive, ca urmare a deciziilor instanţei care îl obligă practic la aceste măsuri.
 
Ovidiu-Tender
 
”Mulţumesc şi nenumăratelor mesaje pe care le-a primit familia mea în ultimele zile şi sper că cei 5.300 de angajaţi să-şi poată găsi un loc de muncă”, a transmis Ovidiu Tender.
 
Milionarul, care are de ispăşit o pedeapsă de 12 ani şi şapte luni, fiind condamnat în dosarul Rafo-Carom, a publicat pe o reţea de socializare prima scrisoare din arest.
 
„Sunt deja arestat de 8 zile. Astăzi îmi este, de fapt, cel mai greu… Băiatul meu cel mai mic face 6 ani. Mă gândesc la toate aniversările de până acum și încerc să-mi dau suportul fizic și psihic ca ei să poată merge mai departe. Știu că de obicei oamenii bogați sunt crezuti vinovați oricum! Astăzi sunt și eu unul dintre cei mulți care au avut încredere în justiție. Și tocmai pentru că m-am crezut nevinovat nu am fugit și nu m-am sustras nicio clipă.
 
Îi multumesc lui Dumnezeu că cei trei băieti ai mei au înțeles și vor merge mai departe”, a scris Tender, înainte de a anunţa disponibilizările pe care urmează să le facă.
Citeste si...
Ovidiu Tender: M-a bucurat arestarea Alinei Bica