hoban-660x362Marcatorul golului egalizator din partida cu Finlanda, Ovidiu Hoban, spune ca a „vanat” sobolani in caminul in care locuia, la inceputul anilor 2000.

„Am fost bolnav doi ani din cauza unei infectii din sange, timp in care n-am mai jucat. (…) M-am imbolnavit ca urmare a conditiilor precare in care stateam la Oradea.

Eram cazat in caminul CFR. Conditiile erau… Nu era de trait, ce sa mai… Nu ma mai gindeam cum sa cresc in valoare din moment ce eu vanam sobolani! Nu se putea trai asa.

Sobolanii dormeau cu noi. La propriu! Se urcau in patul in care dormeam”, a spus Hoban, intr-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Citeste si...  LIGA I. Ceahlăul - Universitatea Cluj, 0-6. „Șepcile roșii” au scris istorie la Piatra Neamț

Jucatorul roman, care este unul dintre titularii indiscutabili ai echipei israeliene Hapoel Be’er Sheva, locul 2 in campionat, va implini 33 de ani luna viitoare.

Pana la 20 de ani, a evoluat la Bihor Oradea, dupa care s-a transferat la FK Clausen, in Germania. La echipa nationala a debutat de-abia la 30 de ani, cand juca pentru Petrolul Ploiesti.

„Cand am plecat in Germania, credeam ca sunt vindecat. Doar credeam. Acolo mi-a revenit boala si am facut din nou tratament. Nemtii m-au vindecat definitiv”, a mai precizat mijlocasul.