OSCAR 2015. In timp ce nominalizatii la premiile Oscar 2015 se lupta cu emotiile, o alta parte importanta a evenimentului a fost dezvaluita, spre incantarea tuturor celor ce vor fi prezenti in cadrul galei: meniul.

meniu_oscar_82032300

OSCAR 2015. Celebrul Bal al Guvernatorilor va avea loc in Los Angeles pe data de 22 februarie 2015, imediat dupa gala de decernare a premiilor Oscar.

 
OSCAR 2015. Meniul va purta semnatura lui Wolfgang Puck, celebrul chef austriac si bucatarul oficial al galelor Oscar, potrivit gustos.ro. Totusi, experienta de 21 de ani pe care o are celebrul bucatar in pregatirea meniurilor pentru gala de decernare a premiilor Oscar nu inlatura nicidecum incantarea si curiozitatea pe care o starneste meniul din acest an, atat în rândul participantilor, cat si al publicului larg.
 
OSCAR 2015. In meniul lui Wolfgang Puck  se vor regasi o varietate de preparate, dintre care nu vor lipsi salata de homari, celebra placinta a lui Wolfgang cu trufe negre si somon, cartofi copti cu caviar, risotto vegan cu trufe si o multime de deserturi. Nu  vor lipsi nici binecunoscutelestatuete de biscuit cu unt si jeleu de merisoare, un premiu de consolare pentru nominalizatii mai putin norocosi ce vor pleca acasa fara marele premiu.

Citeste si...  OSCAR 2015. Boyhood, marele favorit.