Bianca Andreescu a pierdut partida de debut la Turneul Campioanelor 2019, cu Simona Halep, scor 6-3, 6-7, 3-6. Sportiva din Canada a avut probleme la spate în timpul partidei și a cerut intervenția medicului. După ce Naomi Osaka s-a retras în această dimineață, există riscul să se întâmple acest lucru și cu Bianca Andreescu.

„Spatele mă doare al naibii de tare!”, a spus tânăra sportivă. Întrebată dacă există riscul ca ea să se retragă, Bianca Andreescu a răspuns: „Nu știu, vom vedea!”. Tânăra de 19 ani are timp până mâine să se decidă dacă va continua să joace la întrecerea de la Shenzhen, în funcție de cum va evolua starea ei de sănătate.

Ce a spus Bianca Andreescu despre meciul cu Simona Halep
Sportiva de origine română a continuat apoi: „Chiar nu vreau să dau vina pe durerile la spate, dar am simțit că nu am mai avut aceeași forță îns etul decisiv. Dar am luptat bine și sunt mândră de felul în care m-am prezentat. Chiar și așa, sunt destul de dezamăgită de rezultat.

Citeste si...  Simona devine NUMARUL 1 pe 2015 daca va castiga Indian Wells!

Cred că am aplicat o tactică bună la serviciu. Returul a fost bun, în mare parte din meci. A fost un meci bun. Ea a luptat din greu, iar eu nu am profitat de șansele din setul doi. De aceea sunt foarte dezamăgită.”.

Bianca Andreescu ar urma să joace cu Karolina Pliskova
Miercuri, nu înainte de ora 14:00, este programat meciul dintre Bianca Andreescu și Karolina Pliskova, învinsele de ieri, de la Shenzhen.

Programul meciurilor de miercuri, din Grupa Violet