Orgolii mari în echipa de Fed Cup a Letoniei, acolo unde Anastasija Sevastova s-a săturat de toanele Jelenei Ostapenko şi de faptul că învingătoarea de la Roland Garros 2018 ia toate deciziile importante, fără a se consulta cu celelalte fete.

Ostapenko este într-o formă foarte slabă, fiind la un pas să părăsească top 100 WTA, însă acest lucru nu i-a afectat statutul în echipa de Fed Cup a Letoniei. Cel puţin la nivelul Federaţiei, pentru că Sevastova (cel mai bine clasată sportivă) a ieşit public cu o serie de acuze.

Ostapenko ar beneficia de un tratament preferenţial, fiind câştigătoare de Grand Slam, astfel că toate lucrurile în echipa de Fed Cup se desfăşoară după bunul său blac.

„Nu se poate spune că la meciul cu Slovacia din Fed Cup a fost o atmosferă bună în echipă. Suntem profesioniste şi încercăm să dăm tot ce e mai bun pentru ţară. Doar că în Letonia toată lumea trebuie să se supună dorinţelor şi planurilor făcute de Alona. Nu cred că e normal! Totul trebuie făcut împreună, să ne antrenăm şi să ne deplasăm împreună! Daca nu ne înţelegem, cum putem câştiga împreună? Nu facem nimic deoarece nu avem o echipă!”, a „tunat” Sevastova, citată de Apollo.

Citeste si...  VIDEO/ Paul Brummell, ambasador al Regatului Unit, a făcut un tur de rămas bun prin Bucureşti. A cântat din Phoenix şi a mărturisit: s-a îngrășat în România!

Sevastova, enervată de acuzele lui Ostapenko
Probabil că Sevastova nu ar fi ieşit în faţă cu replici atât de dure, însă Ostapenko ar fi acuzat-o, într-un grup comun, că a mimat o accidentare la ultima partidă de Fed Cup.

„Dacă are vreo problemă, să vină să vorbească cu mine, în loc să mă discute pe la spate”, a mai spus Sevastova, făcând referire la un episod în care Ostapenko ar fi acuzat-o, într-un cerc restrâns, că ar fi inventat o accidentare pentru a nu se prezenta la ultima confruntare din Fed Cup.