Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat că a stabilit mai multe strategii pentru a combate un boicot din partea senatorilor şi deputaţilor PSD, dar şi pentru a mobiliza parlamentarii. „Este stare de necesitate”, a apreciat liderul liberal.

Ludovic Orban: Am stabilit o strategie în cazul în care ne vom confrunta cu un boicot. Am pregătit o strategie de mobilizare, am introdus în Programul de Guvernare lucruri solicitate de partenerii de a combate un boicot din partea PSD, dar şi pentru a mobiliza parlamentarii. discuţii, am mai făcut o evaluare pe fiecare partener şi o evaluare a situaţiei în plan parlamentar şi am mai stabilit exact cu cine vom vorbi săptămâna viitoare.

El şi-a exprimat speranţa că parlamentarii care au votat moţiunea de cenzură „nu se vor opri la jumătatea drumului”.

Citeste si...  Premierul Ludovic Orban, la întâlnirea cu ambasadorii statelor membre UE la București: Acum deviza noastră este „Economia, înainte de toate!”

„Încă Dăncilă şi resturile Guvernului sunt la butoane şi fac prostii în fiecare zi – strategia va funcţiona, sunt încrezător că avem şanse foarte mari să obţinem învestitura din prima”, a adăugat premierul desemnat.