Premierul Ludovic Orban îl critică pe candidatul PNL care șa filmat copila în timp ce o bătea premierul spune că purtarea primarului din Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, este „împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”. El a precizat că edilul,nu mai candidează din partea PNL la alegerile locale din 27 septembrie.

Orban îl critică pe primarul care șa bătut fiica și a filmato in timp ce o agrsa  „Evident că sunt împotriva – categoric împotriva – oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor. Dezavuez un astfel de comportament”, a spus premierul într-o conferință de presă.

„E un comportament împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ”, a mai spus el.

Premierul a adăugat că Ogâgău a fost primar PNL, dar nu mai candidează din partea PNL.

Și șeful filialei PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a spus că partidul se dezice de acest personaj și condamnă orice fel de violență împotriva copiilor și că Traian Ogâgău nu mai este membru PNL.

Poliția s-a sesizat în cazul primarului din Sângeorz-Băi, după ce în spațiul public a apărut o înregistrare video în care acesta își umilea fiica de 14 ani. Edilul se apără spunând că nimeni nu are dreptul să-i spună cum să-și educe copiii.

Autoritatea pentru Protecția Copilului a cerut sezizarea procurorilor în acest caz.


Citeste si...
Demisie în PNL, , după congres.