Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban il acuza pe liderul UNPR Gabriel Oprea, dupa ce acesta a lansat o invitatie la dezbateri cu toate partidele politice pe tema Codului Fiscal, aratand ca PNL este primul partid care a lansat o astfel de invitatie.
Ludovic Orban
„Domnul Oprea uita ca prima formatiune politica care a anuntat discutii serioase cu partidele parlamentare este PNL. Face un plagiat vizand faptul ca cetatenii romani nu sunt atenti la adresa publica. Cei care au initiat deschiderea unei dezbateri importante pentru Romania sunt parlamentarii PNL. Dar cred ca toata lumea stie ca cei care au avut toata deschiderea pentru niste dezbateri in Romania e PNL. Opozitia vine cu initiativa de a aduce la negocieri toate partidele politice; se doreste gasirea formulei ideale a Noului Cod Fiscal. E un semnal de individualizare a pozitiei celor de la UNPR, in mod evident, dar la oferta facuta de PNL nu e UNPR singurul care a raspuns, sa zicem asa, favorabil. Primul raspuns a venit din partea presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea care a declarat ca in masura in care intentiile noastre sunt serioase, este dispus sa se aseze la masa. Vreau sa mentionez ca nu e vorba de o discutie strict pe Codul Fiscal, pe noi ne intereseaza sa vorbim si de alte subiecte cum ar fi legea salarizarii pe sectorul public, sa discutam despre absorbtia fondurilor europen …”, a declarat Ludovic Orban la Realitatea TV.
Citeste si...
Traian Băsescu, atac la Ludovic Orban: Cine nu sare primește condamnare. Abia acum înțelegem de ce a devenit om de nădejde care merita sa faca denunțuri