Premierul Ludovic Orban a reiterat, miercuri seara, la un post național de televiziune, că preşedintele Iohannis nu are ce discuta cu Viorica Dăncilă şi a ironizat faptul că aceasta a fost invitată la o dezbatere la TVR, reamintind că, nu demult, televiziunea naţională mai avea puţin şi îl invita pe Liviu Dragnea şi la Teleenciclopedia.

„Nu mă miră că a fost chemată la TVR. TVR care îl chema pe Liviu Dragnea peste tot, mai avea puţin şi îl chemau şi la Teleenciclopedia”, a declarat Ludovic Orban.

Declaraţiile liberalului vin în condiţiile în care miercuri seara Viorica Dăncilă a anunţat că este invitată la TVR şi i-a cerut preşedintelui Iohannis să vină şi el pentru o confruntare televizată în faţa românilor.

„Mi se pare corect ca acest eveniment să fie organizat de televiziunea publică, pentru a putea fi văzut de absolut toţi românii, inclusiv cei din diaspora şi cei fără acces la televiziunea prin cablu şi să poată fi preluat şi de celelalte televiziuni”, a argumentat Viorica Dăncilă.

Citeste si...
Eurodeputatul Rareș Bogdan face dezvăluiri de la Palatul Cotroceni. Nu a ezitat să înțepe PSD

O dezbatere cu Dăncilă nu este însă oportună, a susţinut Orban.

„Preşedintele este deschis la orice fel de dialog, preşedintele în toată campania a fost înconjurat de oameni, a comunicat cu cetăţenii români. Nu are nevoie să intre într-o ciorovăială, în stilul de campanie pe care o face PSD, bazat pe fake news, pe manipulări, pe minciuni gogonate.

Comunicarea este deschisă dialogului cu cetăţenii şi preşedintele Iohannis a anunţat inclusiv o dezbatere cu analişti, jurnalişti în care e gata să răspundă la orice fel de întrebare legată de orice fel de subiect fie din mandatul care a trecut, fie din mandatul viitor”, a mai declarat Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.