Premierul desemnat Ludovic Orban spune că liberalii vor purta discuții individuale cu parlamentarii Pro România, pentru asigurarea cvorumului la votul pentru noul guvern, în condițiile în care Victor Ponta, președintele formațiunii, a anunțat că nu va sprijini învestirea Guvernului.

„V-am spus că suntem în discuții individuale cu peste 25 de parlamentari. Sigur că, acum, fiind în situația în care Victor Ponta a anunțat că nu sprijină învestirea Cabinetului, evident, vom discuta individual și cu parlamentarii de la Pro România pentru a fi prezenți și pentru a participa la asigurarea cvorumului”, a spus Ludovic Orban, întrebat dacă s-a schimbat numărul parlamentarilor care vor susține învestirea Guvernului, potrivit Mediafax.

Citeste si...
Bunica de 90 de ani a șefei AEP, chemată la DNA

„Suntem în discuții continue și sunt la fel de încrezător că vor exista mulți parlamentari, de altfel, ați văzut că au fost date declarații din partea unor parlamentari independenți, din partea unor parlamentari, inclusiv PSD, prin care s-a anunțat intenția de a susține învestirea Guvernului”, a spus Ludovic Orban

Victor Ponta a anunțat, după negocierile cu Ludovic Orban, că parlamentarii Pro România nu vor susține la vot în Parlament învestirea noului Guvern.