Premierul Ludovic Orban a anunțat că, după alegerile parlamentare, legea va fi modificată, astfel încât cu 6 luni înainte de alegeri să nu se mai permită acordarea vizelor de flotant.

Ludovic Orban a anunțat că după alegerile parlamentare vom modifica legea şi vom introduce prevederea pe care noi am vrut să o introducem când ne-am angajat răspunderea ca şi guvern, care, din păcate, nu a fost adoptată pentru că atunci a trecut moţiunea de cenzură şi anume aceea ca să nu se mai permită cu 6 luni înainte de alegeri să se facă vize de flotant. E evident că acest proces de acordare a vizelor de flotant până în ziua votului este un proces de turism electoral.

Este clar, nu am niciun dubiu, nu sunt de acord şi acest lucru trebuie să înceteze, cu 6 luni înainte de alegeri nu mai trebuie permisă acordare vizelor de flotant”, a declarat Ludovic Orban, duminică, la plecarea de la Şcoala generală nr. 1 din Dobroeşti, judeţul Ilfov, unde a votat la alegerile locale.

Premierul a fost întrebat cum vede faptul că şi în localitatea unde a votat sunt zeci de persoane care au primit vize de flotant.


Citeste si...
Liderii PNL, în ședintă de urgență pentru a găsi premier