Ce urmează să facă moderatorul mai departe?

Moise Guran

Brandul “Ora de business” dispare din grila TVR 1. Este o schimbare de oră și de… nume. Joia, când era „Ora de business” pe post, de la ora 18.50, Moise Guran va fi în continuare pe TVR 1, dar de la o altă oră – 22.30, cu emisiunea Biziday, scrie paginademedia.ro.

Până acum, Moise Guran prezenta de luni până miercuri emisiunea Biziday, în intervalul 22.30 – 23.30, și joia talk-show-ul „Ora de business”, începând cu ora 18.50. Spre deosebire de Biziday, Ora de business era un format de tip talk-show, cu invitat în platou.

Ultima ediție a emisiunii Ora de business a fost difuzată săptămâna trecută, pe 27 februarie, după cum a anunțat chiar Moise Guran. Ultima ediție poate fi urmărită pe site-ul biziday.ro.

Pe intervalul emisiunii „Ora de business” va intra un alt talk-show, “În prima linie“, cu Ion M. Ioniță – potrivit grilei de programe anunțată de Televiziunea Română, dar neaprobată de CNA. Noile grile propuse pentru TVR 1 și TVR 2 pot fi consultate AICI.

Ion M. Ioniță este unul dintre noii realizatori aduși la TVR 1 de Stelian Tănase, directorul general interimar al Televiziunii Române. Emisiunea “În prima linie” este un talk-show în cadrul căruia Ion M. Ioniță va comenta declarațiile zilei, alături de oameni politici importanți.

Reamintim că Biziday este o emisiune lansată de Moise Guran, la finalul lunii august 2013, după formatul Orei de business. La momentul respectiv, Moise Guran se referea la Biziday ca la o alternativă la Ora de business, spunând că “este o emisiune pentru oameni ocupați”.

Moise Guran a venit la TVR în octombrie 2010, după ce a plecat de la Antena 3, unde realiza BizBazar. Ora de business a fost timp de doi ani pe TVR 2. Din octombrie 2012, Ora de business cu Moise Guran a trecut pe TVR 1.

Citeste si...
Tudorel Toader ar putea renunța la propunerea Adinei Florea la șefia DNA: Vedem argumentele avizului CSM și stabilim ce facem mai departe