UNPR analizează opțiunile pe care le are în privința alianțelor pentru alegerile locale de anul viitor. În acest sens, vicepreședintele Uniunii Naționale pentru Progresul României, senatorul Șerban Mihăilescu, a precizat că formațiunea politică pe care o reprezintă ar putea realiza, la alegerile locale de anul viitor, o alianță cu social-democrații.
serban__mihailescu_67013900
El a declarat că, deși nu a fost luată nicio decizie, Partidul Social Democrat (PSD) reprezintă ‘principala opțiune’.
„Vom fi deschiși la orice colaborare, dar la noi întotdeauna principala opțiune rămâne PSD. Rămânem un partid pentru România, așa cum am spus-o de mai mult timp. Mesajul nostru este foarte clar că dorim stabilitate politică. Nu vom dărâma niciodată niciun fel de guvern și ne vom îndeplini acest obiectiv”, a afirmat Mihăilescu, pentru Agerpres.
 
El a subliniat că UNPR duce o politică de creștere a numărului de membri, astfel încât la alegerile viitoare să fie o forță politică majoră.
„Apreciez în mod deosebit programul de un milion de membri, care efectiv a dus la o îmbunătățire a activității în cadrul tuturor organizațiilor locale ale UNPR pentru a aduce din ce în ce mai mulți membri”, a adăugat Mihăilescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.