Președintele UNPR, Gabriel Oprea, spune că formațiunea nu a decis încă dacă va avea, la alegerile prezidențiale din acest an, un candidat propriu sau va sprijini un alt candidat. Decizia urmează să fie luată în iunie, la Comitetul Executiv Național, transmite Mediafax.

Reprezentanții Uniunii Naționale pentru Progresul României (UNPR) se pregătesc pentru alegerile viitoare, unde sunt pregătiți să meargă singuri, însă pentru președinția României nu au decis încă dacă vor avea candidat propriu sau vor sprijini candidatul altei formațiuni.

Aflat la sâmbătă la Constanța, președintele UNPR, Gabriel Oprea, a spus că formațiunea nu a decis încă dacă la alegerile din acest an pentru funcția de președinte al țării va avea un candidat propriu sau va sprijini un alt candidat.

Citeste si...
CCR a stabilit că mandatele primarilor se stabileşte prin lege organică

„În iunie noi o să facem un Comitet Executiv Național și o să luăm o decizie. Dacă vom avea candidat sau vom sprijini un anume candidat, și vom spune acest lucru. Noi suntem pregătiți să mergem în alegeri singuri, și la locale și la generale, dar în politică niciodată să nu spui niciodată”, a afirmat Gabriel Oprea.

Președintele UNPR Gabriel Oprea a participat sâmbătă, la Constanța, la Reuniunea Regională a organizațiilor UNPR din regiunea II Sud-Est. Agenda întâlnirii a cuprins teme care privesc reorganizarea UNPR, alegerile pentru Parlamentul European și actualitatea politică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.