Când vine vorba de întâlniri, găsirea „alesului” inimii tale poate fi o adevărată provocare.

Când vine vorba de întâlniri, găsirea „alesului” inimii tale poate fi o adevărată provocare. Pare ușor să-ți găsești partenerul potrivit, din atâția milioane de bărbați în lume. Însă cum ajungi la el? O singură persoană poate să îți răspundă la întrebare iar aceasta este Oprah Winfrey. Prezentatoarea de televiziune a oferit câteva sfaturi prețioase despre relații.

Vedeta americană, în vârstă de 64 de ani, susține că dragostea nu este arbitrară. A demonstrat-o chiar ea! Oprah Winfrey are o relație din anul 1986 cu Stedman Graham și nu sunt căsătoriți, dar nici nu au planuri de căsătorie. „Nu este nimic tradiţional în relaţia noastră. Îţi pregătesc masa atunci când vreau să îţi pregătesc masa. Nu vreau să fie responsabilitatea mea să îţi pregătesc masa“, a declarat Oprah în 2011.

Citeste si...
Orgasmul masculin: sfaturi despre cum sa ii intensifici placerea iubitului tau

Stedman și-a făcut curaj și a cerut-o în căsătorie în 1992, dar au amânat planurile de căsătorie la infinit. Apoi și-au dat seama că mariajul i-ar fi separat și au decis de comun acord să nu meargă la altar.

Oprah Winfrey e convinsă că dacă s-ar fi căsătorit cu Stedman Graham, nu ar fi rămas împreună. „Căsătorit necesită un mod diferit de a fi în această lume”, a spus ea. „Să-i fiu soție ar fi fost prea tradițional și nu aș fi putut continua”, a adăugat vedeta. Deși poate fi văzut ca neconvențional, Oprah susține că este esențial să învățăm să trăim viața în termenii noștri, chiar și când vine vorba despre o relație de dragoste.