Omul doi din PSD, Nicolae Bădălău, s-a ales cu dosar penal după ce a a agresat fizic un deputat liberal, informează Realitatea Tv. Deputatul PNL Marin Anton a fost agresat fizic, sâmbătă seara, de senatorul PSD Nicolae Bădălău. În urma altercaţiei, Bădălău s-a ales cu dosar penal pentru lovire.
„Avem o sesizare a unei persoane de 57 ani din Grădinari, judeţul Giurgiu, care reclamă că a fost agresat în cadrul unui eveniment privat de un alt bărbat. Avem dosar pentru loviri şi alte violenţe si ameninţare. Cauza urmează să fie preluată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ)”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Citeste si...
Procurorul-şef al Biroului Extrădări din Costa Rica, veşti proaste pentru Udrea şi Bica: Până când pot sta în arest şi cum se face se face extrădarea

Deputatul PNL Marin Anton a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, alături de care a participat sâmbătă seara la o nuntă, l-a înjurat, ameninţat şi l-a lovit ”cu un pod de palmă peste gură”.
Menționăm că senatorul PSD Nicolae Bădălău nu a putut fi contactat.
Incidentul vine numai la câteva zile după ce fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, sociologul Mirel Palada, l-a agresat pe senatorul Mihai Goțiu în studioul postului de televiziune B1 Tv.
Marin Anton este cunoscut publicului din România mai ales după episodul Nana, unde gorilele sale au lovit o bătrână în timpul vizitei Elenei Udrea.