Olguța Vasilescu, reacție acidă după ce ministrul Muncii Violeta Alexandru le-ar fi impus angajaților să nu exprime opinii publice critice.

„Deci nu pot sa cred asa ceva! Impotriva noastra indivizii astia ieseau in strada si ne injurau in cel mai birjaresc mod cu putinta, iar acum pun angajatii sa semneze ca nu vorbesc nimic de rau despre ei? Ca altfel ce? Ii dau afara ca pe liftiera? Cand v-am spus ca acest caz al liftierei este emblematic pentru modul in care gandesc…” a scris Vasilescu.

Olguța Vasilescu a comentat astfel o postare a fostului său consilier Cristian Vasilcoiu, care a scris pe Facebook, atașând și un document: „Ministrul demis al Muncii, Violeta Alexandru, impune o adevărată Omerta – lege a tăcerii, tuturor angajatilor din țară.
Această adevărată Elena Ceaușescu ar vrea doar un ziar Scânteia, care să o laude și niciun angajat să nu mai aibă voie să aibă opinii publice.
Mai nou, angajații sunt puși să semneze în tabele că nu vor exprima niciun fel de opinie publică critică la adresa Violetei Alexandru!
Mai are puțin să ceară interzicerea Facebook în România, deși cam tocmai asta a făcut, fără să scrie chiar negru pe alb!”.

Citeste si...
Iohannis se implică decisiv. Este așteptat la ședința liberalilor în care se coace o strategie anti-Dragnea