Un membru al PSD Dolj a anunțat, pe Facebook, că Lia Olguța Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei și că anunțul a fost făcut la ședința organizației locale a PSD Craiova. „Când voi avea ceva de declarat, declar eu”, a spus Olguța Vasilescu, pentru MEDIAFAX.

Anunțul potrivit căruia Lia Olguța Vasilescu va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei a fost făcut pe Facebook de Lucian Dindirică, secretar în cadrul organizației PSD Dolj și director al Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” din Craiova.

„Lia Olguța va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei. Anunțul a fost la ședința Organizației Locale 1 a PSD Craiova. Să fie cu succes!”, a scris Lucian Dindirică pe rețeaua de socializare.

Citeste si...  Ilie Năstase: BEC l-a dat pe mâna Poliţiei, după ce a aruncat cafea pe cortul lui Băsescu

Contactată de corespondentul MEDIAFAX, Lia Olguța nu a oferit declarații despre subiect. „Când voi avea ceva de declarat, declar eu”, a spus ea.

Reprezentanții BPJ al PSD Dolj spun că acest anunț nu aparține partidului, ci doar membrului de partid care l-a postat.

Lia Olguța Vasilescu a mai deținut două mandate de primar al Craiovei, unul câștigat în 2012, iar al doilea în 2016, ambele din partea PSD.