Nunta s-a terminat, iar banii trebuie declarați! Așa a făcut și Olguța Vasilescu, care s-a căsătorit cu Claudiu Manda, weekendul trecut. Au avut peste 500 de invitați, muzicieni de renume, mâncare bună, iar buna dispoziție a fost la ea acasă, în localul din comuna Ișalnița!

Olguța Vasilescu a mers la ANAF să anunțe banii obținuți la nuntă
Cei doi tineri însurăței și-au luat recent o casă în centrul orașului Craiova, pentru care au plătit 230 de mii de euro. Claudiu Manda a spus că a avut 28 de mii de euro, a vândut un apartament și a împrumutat 150 de mii de euro pentru achiziționarea casei respective.

După nunta din weekend, cei doi miri s-au dus la ANAF pentru a vedea dacă au ceva de plată din suma încasată drept cadou de nuntă, după ce au scăzut cheltuielile. Surpriza de roporții însă! inspectorii ANAF i-au informat că nu au nimic de plată, deoarece cadourile nu se impozitează!

ANAF-ul i-a refuzat banii Olguța Vasilescu
“O să trecem în declarația de avere, o să scriem cu cât am rămas după ce am scăzut cheltuielile. Am vorbit cu cei de la ANAF și le-am spus că noi vrem să plătim impozitul pe banii primiți la nuntă. Au spus cei de la ANAF că darurile nu se impozitează”, a declarat Olguța Vasilescu.

Citeste si...  Un "pastor" îşi doreşte ca Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil să facă din nou un cuplu

Fostul ministru al Muncii, Olguța Vasilescu, și șeful comisiei de control a SRI, Claudiu Manda, s-au căsătorit sâmbătă, 30 martie. Chiar dacă cununia a avut loc de Dragobete, petrecerea de nuntă a fost sâmbătă, în plin Post al Paștelui. Acest lucru le-a adus multe critici, însă social-democrații s-au distrat pe cinste. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost la nuntă, însoțit de frumoasa lui iubită, Irina Tănase.

Și premierul Viorica Dăncilă a fost prezentă la fericitul eveniment, unde a purtat o rochie foarte elegantă, de culoare verde. Lia Olguța Vasilescu a spus că oamenii s-au distrat de minune la nuntă, iar la ora 4 dimineața încă mai erau prezenți peste 400 de invitați, care se mai distrau în continuare. Ultimii invitați au plecat de la local în jurul orei 07:30 dimineața!