Deputatul PNL Florin Roman a protestat la faptul că nu a fost lăsat să vorbească înaintea votului pentru alegerea președintelui Camerei Deputaților. Lia Olguța Vasilescu a început strigarea deputaților care votează și i-a replicat deputatului liberal „Acesta a fost apelul la calm”.

Deputatul PNL Florin Roman a strigat „la pușcărie” în timp ce președintele interimar al Camerei, Carmen Mihălcescu făcea un apel la calm în ședința de plen a Camerei Deputaților dinaintea votului secret cu buletine pentru alegerea noului președinte al forului legsilativ.

Lia Olguța Vasilescu a urcat la tribuna Parlamentului și i-a replicat „acesta a fost apelul la calm” în timp ce anunța deputații care urmau să voteze.

Liderul deputaților PSD, Alfred – Robert Simonis, a criticat discursul liderului deputaților liberali, Raluca Turcan, din ședința de plen. ”Nu pot să mai accept lecții de moralitate. (…) Nu pot să cred că românii și-au dorit ca Raluca Turcan și-au dorit să fie șefa Camerei Deputaților”, a mai spus el.

Citeste si...  I-a facut sex oral iubitului dar ce a patit la scurt timp după asta a marcat-o pe viață

Camera Deputaților a vacantat, miercuri, locul de deputat al lui Liviu Dragnea, dar și funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Pentru șefia Camerei Deputaților candidează Marcel Ciolacu (PSD) și Raluca Turcan, susținută de PNL, PMP și USR.

Totodată, UDMR a anunțat că l-a propus pe liderul formațiunii, Kelemen Hunor.

camera deputatilor lia olguta vasilescu florin roman parlamentul romaniei