61561627

Olga Cristiana, pe numele de scena Rolla Sparks, incinge imaginatia tuturor barbatilor. In weekend, blonda a fost fotografiata de cititorii CANCAN.ro la o piscina din Capitala, iar pozele sunt de-a dreptul incendiare! Imagini interzise cardiacilor!

61561624

Rolla Sparks este o prezenta relativ recenta in lumea sowbizz-ului autohton, insa, cu siguranta, una ce nu poate fi trecuta cu vederea. Blonda a fost inzestrata de „mama natura” cu o voce de privighetoare, dar si cu un corp de milioane. Astfel, oriunde isi face aparitia, Rolla Sparks le ridica pulsul barbatilor iar femeilor parul de pe cap. In weekend, cititorii CANCAN.ro au fotografiat-o pe solista in timp ce se relaxa la piscina, iar imaginile sunt de-a dreptul incendiare.

61561625

A facut parada modei

61561626

Olga Cristiana, pe numele ei real, s-a invatat repede cu viata in lumina reflectoarelor, insa a ramas aceeasi fata simpla si cu bun simt. Totusi, este constienta ca, odata devenita persoana publica, trebuie sa aiba mare grija de imaginea sa, asa ca isi studiaza cu grija toate aparitiile.

Chiar daca era in timpul liber si se ralaxa la piscina, Rolla Sparks a fost atenta sa arate mereu bine si a schimbat mai multe costume de baie, in doar cateva ore.

Citeste si...  Andreea Mantea a decis ce se întâmplă cu ea şi cu Cristi.