Minunea Costa Rica a ţinut 3+1 meciuri, fiind eliminată de Olanda după 120 de minute de suspans şi 4-3 la penalty-uri. Costa Rica pleacă neînvinsă de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL din Brazilia, după un parcurs de excepţie, care ar fi adus averi la casele de pariuri pentru cineva care ar fi pariat pe „cenuşăreasa din grupa morţii”.

Această prezentare necesită JavaScript.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Marea surpriză de la Cupa Mondială 2014 din Brazilia, echipa naţională din COSTA RICA, care s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a eliminat nume grele ca Italia, Anglia sau Grecia, a rezistat eroic în faţa Olandei şi a dus meciul la lovituri de la 11 metri! După 120 de minute de joc, SCORUL a rămas 0-0. OLANDA s-a calificat cu scorul de 4-3 după penalty-uri.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Olanda-Costa Rica 4-3, după loviturile de departajare. Meci plin de suspans până în ultima secundă – Olanda a avut nevoie de 120 de min şi de loteria loviturilor de la 11 metri pentru a-şi asigura prezenţa în semifinale, unde va întâlni Argentina.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Meci de infarct în ultimul sfert de finală COSTA RICA-Olanda. Portarul costarican a făcut minuni în poartă, iar olandezii au fost urmăriţi de ghinion şi în prelungiri. Un şut al lui Schneider a lovit transversala în minutul 119.

OLANDA vs COSTA RICA Echipa olandeză a avut nesfârşite ocazii de gol, mai multe bare, însă Costa Rica a avut noroc şi mingea nu a intrat în poartă.

OLANDA vs COSTA RICA De partea cealaltă, COSTA RICA nu a avut niciun şut pe spaţiul porţii în primele 90 de minute, însă era să dea lovitura după minutul 115, când au ratat două ocazii monumentale!

COSTA RICA a jucat 5 meciuri extrem de grele la CAMPIONATUL MONDIAL din BRAZILIA şi nu a pierdut niciunul -a bătut Italia şi Uruguay, a făcut egal cu Anglia, a eliminat după 11 metri Grecia şi a terminat 0-0 cu Olanda după timpul regulamentar de joc.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. La loviturile de departajare pentru Olanda au marcat Van Persie, Robben, Sneijder şi Kuyt. Pentru Costa Rica au transformat Borges, Gonzalez şi Bolanos, în timp ce Ruiz şi Umana au ratat.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Reprezentativa statului COSTA RICA s-a calificat în premieră în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, duminică, la Recife, cu scorul de 6-4, în urma loviturilor de la 11 metri, GRECIA, în optimile competiţiei.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. La finalul celor 90 de minute de joc şi a prelungirilor, scorul a fost egal 1-1.Pentru Costa Rica a marcat Bryan Ruiz, în minutul 52, iar pentru Grecia a înscris Papastathopoulos, în minutul 90+1.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Din minutul 66, Costa Rica a evoluat cu un jucător mai puţin, Duarte fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. La loviturile de departajare pentru Costa Rica au marcat Borges, Ruiz, Gonzalez, Campbell şi Umana.

Pentru Grecia au transformat Mitroglou, Christodoulopoulos şi Holebas, iar Gekas a ratat.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. La finalul celor 120 de minute de joc, selecţionerul Greciei, Fernando Santos, a fost trimis în tribună pentru proteste. În sferturile de finală, Costa Rica va întâlni naţionala Olandei.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA face SENZAŢIE în cea mai dificilă grupă de la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL din BRAZILIA. COSTA RICA a învins ITALIA cu 1-0 şi se CALIFICĂ în optimile de finală ale Cupei Mondiale. ANGLIA este ELIMINATĂ matematic în acest moment, iar meciul ITALIA-URUGUAY din ultima partidă a grupei va fi unul pe viaţă şi pe moarte.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. După ce a învins URUGUAY cu 3-1, echipa pornită cu ultima şansă în „grupa morţii” a învins şi Italia cu 1-0. COSTA RICA a înscris în minutul 44 prin Ruiz B., după ce arbitrul i-a refuzat echipei de pe continentul american o lovitură clară de la 11 metri.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. COSTA RICA trimite ANGLIA acasă. ANGLIA ESTE ELIMINATĂ de la CUPA MONDIALĂ DIN BRAZILIA, după două înfrângeri. COSTA RICA a cumulat 6 puncte, în timp ce Italia şi Uruguay au câte 3 puncte. ANGLIA – ZERO puncte.

Citeste si...  CSM verifică dacă Tăriceanu a afectat justiţia