Sud-coreenii de la Samsung îşi pun mari speranţe în noul smartphone Galaxy S8, pe care îl vor prezenta oficial pe 29 martie, la New York. Iar cea mai bună dovadă o reprezintă oferta fără precedent care va însoţi comercializarea, începând din luna aprilie, a celui mai spectaculos telefon din istoria Samsung, relatează GadgetReport.ro

Samsung va prezenta două telefoane în cadrul evenimentului de la New York – un S8 cu ecran de 5,8 inchi şi un Galaxy S8 Plus cu display de 6,2 inchi, ambele cu rezoluţie 2960×2400 WQHD+ oled. S8 va avea un ecran mai mare, extins pe aproape toată partea frontală a telefonului, iar butonul fizic de Home va fi înlocuit cu unul virtual.

Potrivit blogger-ului Evan Blass, unul dintre experţii IT care oferă informaţii veridice privind produsele Samsung, noul smartphone Galaxy S8 va costa 799 euro, în timp ce Galaxy S8 Plus va fi vândut cu preţuri ce pornesc de la 899 euro. Potrivit unor surse din cadrul companiei, citate de presa sud-coreeană, Samsung va comercializa telefonul însoţit de o perioadă de garanţie cu adevărat neobişnuită.