La această oră se află la poliţie unde dă declaraţii

 oana_zavoranu_23686700

Oana Zavoranu a prinsa in flagrant, joi, de politistii bucuresteni, dupa ce luat 10.000 de euro de la un medic estetician pe care l-ar fi santajat, au declarat, surse din Politie. Zavoranu i-ar fi cerut 10.000 de euro medicului care i-a facut o operatie la sani, pe motiv ca este nemultumita de rezultatul interventiei chirurgicale.

Oana Zavoranu l-ar fi amenintat pe doctor ca va dezvalui presei informatii presupus compromitatoare despre acesta, daca nu primeste banii ceruti. Ea l-ar fi santaj pe medic ca da in vileag probe ce ar dovedi implicarea acestuia in dosarul operatiilor estetice de la Spitalul de Arsi.

Conform unor surse apropiate anchetei, Zavoranu stabilise sa primeasca banii de la medic in cursul zilei de joi, la Spitalul „Victor Babes” din Bucuresti. Ulterior, ea a schimbat locul de intalnire, dorind sa se vada cu medicul in apropierea spitalului, la sediul unei clinici private.

5

In cauză este vorba despre doctorul Marek Vâlcu care i-a făcut brunetei 5 operaţii, prima în 2005, ultima în 2009. Ea îl şantaja pretextând că este nemulţumită de rezultatul intervenţiei chirurgicale. Oana Zăvoranu l-ar fi ameninţat pe doctor că va dezvălui presei informaţii presupus compromiţătoare despre acesta, dacă nu primeşte banii ceruţi.

Oana Zavoranu a fost ridicata de Politie la scurt timp dupa ce a primit banii de la doctor. Ea este audiata la Politia Sectorului 3, Secţia 12 si riscă să fie reţinută pentru 24 de ore.

„Eu nu cred asa ceva. Cred ca este o făcătură. Oana nu este capabilă de asa ceva. Nu cred. Oana nu este genul asta. Probabil este vorba despre o dispută între medici. Prima dată şi-a făcut operaţia la Marek şi a doua oara la alt medic. Eu nu cred că Oana poate să ceară mită de la cineva. La ultima operaţie a fost foarte mulţumită. Eu ca mamă nu pot să cred aşa ceva. Ea n-a făcut în viaţa ei niciun şantaj. Cred că sunt prostii ale medicilor”, a declarat Marioara Zavoranu, mama Oanei Zăvoranu.

Oana Zavoranu este denuntatoarea din dosarul vrajitoarelor Melissa si Vanessa, deschis dupa ce acestea ar fi santajat-o.

Citeste si...
Sorin Ovidiu Vîntu a fost dus cu mascaţii la Parchetul General