Oana Zăvoranu spune că are bărbaţi fără număr, proaspăt trecuţi de 20 ani, cum nici la majorat nu i s-a-ntâmplat. Vedeta mărturiseşte că se simte ca o puştoaică şi că nu ar putea niciodată să convieţuiască lângă un bărbat de seama ei.

10-oana-zavoranu_9a117feccf

Oana Zăvoranu se declară mulţumită de vârsta pe care o are: 41 de ani. Abia acum poate spune cu mâna pe inimă că se simte împlinită din toate punctele de vedere.

Aşa cum Oana ne-a obişnuit să dea cărţile pe faţă atunci când vine vorba despre viaţa sentimentală, ea mărturiseşte cu nonşalanţă că preferă bărbaţii mai tineri: “N-aş putea să fiu niciodată cu un bărbat de vârsta mea, pentru că eu nu mă simt de vârsta pe care o am. Vă pot spune că am iubiţi cum n-am avut la 18 ani, aleargă după mine, mă caută, mă fac să mă simt specială. La ăştia am lipici, la tinerei! Mă răsfaţă şi sunt galanţi. Nu umblu eu după ei, mă găsesc ei pe mine. Aşa că pot spune că stau foarte bine la capitolul viaţă sexuală şi sentimentală”.

Însă nu orice tinerel poate ajunge în patul Oanei.

“Eu am nevoie în viaţa mea de un bărbat care să fie la acelaşi nivel cu mine, să aibă şi el ce am şi eu: bani, maşini, case… Trebuie să simt că eu sunt pe primul loc în viaţa lui, să fie elegant, să mă respecte, să mă iubească. Dacă îmi găsesc un bărbat mai mic decât mine şi nu este atât de bogat, dar se ocupă de carieră şi îl văd eu că are potenţial şi poate să crească, aş putea să stau cu el”, a mărturisit Oana.
«Pastramă, sărăcuţa, s-a îndrăgostit de Pascu»

Deşi este fericită şi se simte împlinită, nu poate să uite răutăţile pe care i le-au făcut bărbaţii în viaţă, în special fostul soţ, Pepe, acum căsătorit cu Raluca Pastramă, care este din nou însărcinată în aproape două luni:

“Pastramă, sărăcuţa, s-a îndrăgostit de Pascu, îl iubeşte, eu nu am treabă cu una care nu ştie să citească, nu ei vreau să-i fac rău, eu am ce am cu el, pentru că mă copiază în permanenţă. Orice om normal la cap întâi se ocupă de analize, ca să vadă dacă este copilul bine, nu iese în presă după câteva zile că o să aibă un copil. Lui Pepe îi este teamă că o să fac dezvăluiri, am dovezi, am tot ce trebuie, s-a gândit că dacă femeia este gravidă, nu o să dau în ea”.

Citeste si...
Oana Zavoranu va fi trimisa in judecata