Bucurie de scurta durata pentru Oana Zavoranu care, dupa moartea mamei sale, a sperat ca se vede stapana peste toate cele 65 de milioane de euro. Analiza unuui ziarist de investigatii cu experienta, Madalin Pribu, a dovedit in cadrul emisiunii ‘wowbiz” de miercuri seara, ca situatia nu e atat de roz pe cat o vede Zavo. 
 
Oana Zavoranu
 
Se pare ca bruneta nu a mostenit 65 de milioane de euro, ci mult mai putin. Astfel, noua suma care se vehiculeaza este de 10 milioane de euro. 
 
„Oana va avea o problema majora pentru ce a afirmat. Ea sustine ca averea este de vreo 65 de milioane de euro, dar nu e vorba de aceasta suma, ci de una sub 10 milioane de euro, dar nelichida. Este o avere estimata de noi, pentru ca nimeni n-a facut niciun audit la firma Agricomex. Averea ei provine de la primul ei tata, Ioan Banicioiu care a fost inchis pentru furt. El tragea la cantar si a facut 1,5 milioane de lei vechi la acea vreme. Militia de la vremea respectiva i-a confiscat bijuteriile, banii si carnetele de CEC. Marioara Zavoranu lucra la un shop de tranzactie de valuta, undeva in Dorobanti in Bucuresti si unul la Jupiter-Neptun. Ea a ramas cu bani dupa ce a fost condamnat Banicioiu inainte de 1990. I-a investit in bijuterii, tablouri si un apartament in centrul Bucurestiului. Imediat dupa Revolutie s-a recombinat cu Nicolae Banicioiu care avea relatii in domeniul comertului si avea multi bani. El era sef peste Gostaturi si peste restaurante. Imediat cand astea s-au privatizat, el le-a cumparat si de acolo a mostenit Marioara totul. In 2003, cand a murit Zavoranu, Marioara si Oana au mostenit o avere echivalenta la 5 milioane de euro. Imediat, Oana a cedat 75% din actiuni catre mama ei.”, a povestit Madalin Pribu la WOWbiz modul in care Marioara Zavoranu a reusit sa faca avere.De asemenea, jurnalistul de investigatii a dezvaluit si cum Marioara Zavoranu a ascuns banii de teama fiicei sale cheltuitoare: „Cand a vazut ca Oana e cheltuitoare, a facut o smecherie pentru a ramane cu banii. Ea a bagat banii intr-un offshore. Adica ea a ramas cu 56% si restul de 44% i-a bagat in offshore-ul asta din Insulele Virgine Britanice. Asa reusea sa fenteze statul roman si sa obtina profit de 100%. Actiunea s-a petrecut in 11.11.2013. Tot ce se afla in offshore-ul asta ii apartine fratelui Marioarei, Gigicu. Poate asta e si motivul pentru care ea s-a impacat asa fictiv cu el la inmormantarea mamei ei. Ea trebuie sa stie ca banii sunt in familie, doar ca ea nu se poate atinge de banii aia, 44%. „, a explicat Madalin Pribu.
Citeste si...  Diana Dumitrescu si Florin Ristei sunt oficial un cuplu