Oana Zavoranu a facut testul poligraf pentru a demonstra ca este adevarat tot ce a povestit. Bruneta a raspuns la mai multe intrebari despre relatia cu Pepe.

Zavoranca a spus adevarul cand a spus ca nu a furat bani din casa lui Pepe, atunci cand a mers in apartament pentru a-si lua lucrurile. Rezultatele poligrafului arata ca ea a mintit atunci cand a povestit ca ar fi fost inselata, ca Pepe ar avea un copil cu o stripteauza sau ca ar fi fost batuta de fostul ei sot.

Oanei Zavoranu i-a picat fata cand a aflat care este rezultatul. „Vreau sa repet acest test! Nu aveam de ce sa ies in public si sa spun asta, nu aveam de ce sa mint si sa zic ca exista si martori la batai”, a precizat bruneta la Antena 1.

„Testul nu este valid pentru ca Oana ia anumite medicamente”, a explicat un psiholog. „Am ascuns asta pentru ca mi-era teama ca nu ma primesc. Eu iau distonocalm, codeina si aspirina, dar am spus doar de aspirina”, a precizat Oana.

„Vreau sa repet acest test. Nu mai iau pastile, o sa indur dureri groaznice de cap ca sa demonstrez ca nu mint”, a explicat ea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.