Starleta spune că va fi ultima intervenţie, pentru care a apelat la doctorul Nicoletei Luciu

 oana_zavoranu

Oana Zăvoranu nu este mulţumită de felul cum arată sânii ei şi a decis să recurgă la o nouă intervenţie chirurgicală asupra bustului. De data aceasta, ea l-a ales ca doctor pe cel care a operat-o şi pe Nicoleta Luciu, doctorul Kasem.

Oana Zăvoranu recunoaşte că nu este o problemă de sănătate ci una pur estetică. Nu este mulţumită de felul cum arată sânii ei şi este convinsă că aceasta va fi ultima intervenţie chirurgicală. „Eu sunt sănătoasă, mă simt bine. Am ajuns la domnul doctor şi a fost un moment deosebit, e un om şi un doctor extraordinar. Problemele sunt la nivel estetic. El e singurul care mă va face să nu mai schimb. Nu este un moft. Va fi f greu să mă despart de el. Eu consider că am multe de reparat. Mi-a placut ceea ce am văzut pe calculator, simularea. Nu se compară cu ce am eu acum. Mie îmi place de domnul doctor. Ştiu ce o să insinuaţi. Glumesc. E un doctor extraordinar”, a declarat Oana Zăvoranu.

„A avut o problemă pe care speră de fiecare dată să o rezolve. Nu a fost complet informată în privinţa augmentarii bustului. Vrea un bust frumos fără să fie necesare trucuri”, a spus, al rândul său, doctorul Kasem.

 

 

Citeste si...  Doi bătrâni, de 100 şi 103 ani, au votat la Alba
loading...