Face ce face şi reuşeşte să trezească pasiuni aprinse. Oana Zăvoranu a fost recent cerută în căsătorie de către un tânăr înnebunit după ea.

oana_zavoranu

Băiatul se numeşte Alex şi are intenţii cât se poate de serioase în ceea ce o priveşte pe Oana. Fără să precizeze ce vârstă are sau cu ce se ocupă, tânărul a mărturisit, la o emisiune de la România TV, că are cu bruneta o relaţie de câteva luni şi că totul perge perfect între ei.

Mai mult, acesta susţine că i-a şi oferit Oanei un inel cu diamante şi că părinţii lui au îndrăgit-o imediat. „Am cunoscut-o şi pe mama ei, care este o femeie incredibilă. Este o femeie deosebită. Stăm şi împreună, stăm şi separat. Părinţii mei m-au renegat pe mine şi au luat-o pe ea ca fata lor. Oana este fata lor”, a declarat acesta.

Totuşi, Alex nu a venit cu nicio dovadă în sprijinul afirmaţiilor lui, fiind foarte posibil ca nimic din cele spuse să nu fie adevărat, mai ales că, în ultima vremea, Oana a susţinut ferm că nu are o relaţie cu nimeni şi că vrea doar să se bucure de viaţă.

Citeste si...  Prietena Oanei Zăvoranu, mesaje private cu Raluca Pastramă