Oana Zavoranu a socat, zilele trecute, cu aparitia ei. Bruneta este mult mai slaba decat o stiam, trasa la fata, aproape de nerecunoscut. Fanii sunt ingrijorati pentru ea, insa Oana ne-a dezvaluit ca se simte bine.

oana-zavoranu

Zavo a recunoscut ca a mai slabit, insa nu pentru ca s-a infometat. Bruneta ne-a declarat recent ca mananca la fel ca inainte, ba mai mult, noaptea “gusta” chiar si cate trei ciocolate o data.

Insa, recent, Zavo s-a apucat de tratamente corporale la un salon de fite din Capitala. Actrita merge frecvent sa-si faca impachetari sau masaje anticelulitice cu diverse crème si uleiuri, dar si tratamente faciale. Probabil, datorita acestor tratamente corporale, Oana a mai scazut in greutate.

media_141838609408459300

Acum, Zavo cantareste in jur de 46 de kilograme. Fanii isi fac griji pentru starea ei de sanatate, iar carcotasii s-au grabit sa spuna ca este in pragul anorexiei. „Pune mana si mananca!”, „Ai piciorul cat mana mea”, „Te topesti pe picioare”, „Esti prea slaba, te-ai tras la fata”, „Esti anorexica? Ce se intampla cu tine”, sunt doar catea dintre mesajele pe care i le-au scris fanii. Specialistii insa ne-au explicat exact daca Zavo e sau nu in pericol.

media_141838599701107400

“Cand vorbim despre anorexie, vorbim despre o tulburare de alimentatie care ne poate afecta foarte grav starea de sanatate. De obicei putem recunoaste usor o persoana care are o astfel de tulburare. Este persoana care este tot timpul ingrijorata sa nu se ingrase, motiv pentru care se infometeaza sau se simte vinovata cand mananca ceva, are impresia tot timpul ca este grasa si nu este multumita niciodata de felul in care arata corpul ei. Persoanele anorexice evita sa manance cand sunt de fata alte persoane, dupa masa au obiceiul de a stimula reflexul de voma. Nu toate persoanele foarte slabe sunt insa anorexice, sunt organisme care se bucura de o genetica care le avantajeaza si raman slabe toata viata indiferent de regimul alimentar ales”, a explicat Dr. Andronache Ramona Elena – Cabinet Medical Individual – Medicina de familie.

Citeste si...  Un nou partid în România? Anunțul ȘOC făcut de Oana Zăvoranu