Fiica fostului premier a început ziua cu un botez şi a sfârşit-o cu o nuntă!

foto fane -nunta oana roman (15)
O familie fericita! Foto: Stefan Ionita

 

 Pentru Oana Roman probabil că această duminică va fi cea mai importantă din viaţa ei: şi-a creştinat fetiţa şi s-a cununat religios cu alesul ei, Marius Elisei.

Totodată a fost ziua în care şi-a cunoscut frăţiorul, pe Petrus, fiul lui Petre Roman şi al Silviei Chifiriuc. Tot azi s-au întâlnit pentru prima oară, faţă în faţă, Mioara Roman şi Silvia, fosta şi actuala parteneră a lui Petre Roman. Doamnele s-au purtat cu demnitate şi au onorat cu stil nunta Oanei.

Astfel că ar trebui considerată pe bune cea mai fericită zi din viaţa Oanei Roman (38 de ani). Vedeta s-a căsătorit cu Marius Elisei (29 de ani), şi cei doi au botezat-o pe Maria Isabela, micuţa de doar câteva luni a cuplului. La ceremonia religioasă au fost prezenţi apropiaţii, şi, cum era de aşteptat, şi părinţii roşcatei.

nunta Oana

După botez, unde Oana a purtat o superbă rochi roşie, toată petrecerea s-a mutat la Palatul Ştirbey, acolo unde s-a oficiat şi slujba religioasă de cununie.

„Sunt obosită, dar nu o să mă las. O să dansez toată seara.  Mă bucur că tatăl meu a putut veni cu Petrus, pe care îl văd pentru prima oară”, a declarat Oana, la ieşirea din biserică despre fratele ei vitreg.

De altfel, băieţelul de patru ani, îmbrăcat cu un elegant costum gri, cu papion verde, din saten, a fost extrem de vesel şi a zburdat prin curtea bisericii, tatăl său cu greu reuşind să se ţină după el.

Oana a mai declarat un amănunt surprinzător: „Petre a vrut să mă vadă mireasă!”, a spus îmbujorată de fericire Oana, către reporterul expressspress.ro

foto fane -nunta oana roman (9)
Petrus si Petre, gata de petrecere. Foto: Stefan Ionita

Măgulit, tatăl vedetei nu a ştiut să spună decât că nu ştie să aprecieze „care a fost mai frumoasă: slujba de botez sau cununia religioasă?!”

Mirii şi oaspeţii lor au fost aşteptaţi apoi în salonul decorat în alb, o sală de vis, amenajată cu bun gust, în alb, singurele culori fiind rozul trandafiriul şi cel pal. Într-o parte, discret, era aşezată deja cutia pentru dar, decorată cu chipul mirilor.

Până la ora 20.00, însă, nu erau mai mult de 20 de perechi sosite la petrecerea de la Palatul Ştirbei. Mesele 6 şi 7 încă îşi aşteptau oaspeţii, pe Copilul Minune şi, respectiv, pe Mihai Albu.

foto fane -nunta oana roman (10)
Mioara Roman, emotionata ca si mireasa. Foto: Stefan Ionita

Dar, după cum se ştie, la petrecerile cu ştaif, vedetele se lasă aşteptate, şi este posibil ca tot evenimentul, organizat atât de bine, până la cel mai mic amănunt, chiar de Oana Roman, să fie unul de răsunet.

Oaspeţii vor fi serviţi cu cremă de brânză cu fulgi de migdale, somon afumat cu lămâie şi hrean, bărcuţe de andive cu pui, somon la grătar cu sos de lămâie şi capere, sorbet de lămâie la desert şi pulpă de raţă sau berbecuţ la proţap.

Pe lângă toate acestea, nuntaşii îşi vor putea spori starea de bună dispoziţie cu vinuri din soiuri alese, cum ar fi un rose Nobilitas, alb – Crampoise, Selecţie Naţională, şi roşu – Merlot Divinitas, dar şi cu şampanie, campari orange şi alte cocktailuri bahice.

De asemenea, pentru cei care vor să încerce dulciuri şi deserturi alese, Oana le-a pregătit un Candy Bar, de unde nu lipsesc brioşe, acadele, prăjituri în formă de Minnie Mouse, şi bomboane fondante.

 

Citeste si...
Dragnea a inceput stingerea scandalurilor din PSD inainte să devină pacient

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.