Fericire mare in familie Elisei. Marius, sotul Oanei Roman s-a intors acasa pentru a petrece sarbatorile de iarna alaturi de sotia si fetita lui.

Oana-Roman--in-culmea-fericirii-inainte-de-sarbatori--Iat-o-intr-o-fotografie-emotionanta-de-familie-

In urma cu cateva saptamani, Marius Elisei a fost nevoit sa plece in Anglia la munca, pentru a aduce bani acasa iar cea mai mare dorinta a Oanei a fost ca sotul sau sa revina acasa de sarbatori.

Acum sunt din nou impreuna pentru ca Marius s-a intors astazi de la Londra. Oana l-a asteptat cu bratele deschise, iar Marius s-a bucurat sa isi revada fetita si sotia.

oana-roman

Desi apreciaza gestul sotului sau de a aduce bani acasa, Oana nu se poate obisnui cu o relatie la distanta. Vedeta spera ca anul 2015 sa aduca schimbari majore in viata lor si isi doreste sa revina cat mai repede in campul muncii.

Citeste si...  Kamara se lasă răsfăţat de soacră, de Crăciun

„Eu am facut o pauza pentru ca nu am putut sa muncesc, am fost foarte rau bolnava si a trebui sa ma recuperez, apoi a trebuit sa stau cu Izabela, sa recuperez timpul pe care nu l-am petrecut cu ea.

Mi-am dorit sa fiu langa ea in perioada asta, dar este clar ca incepand de anul viitor sa ma reapuc de munca si sper ca Dumnezeu sa imi ofere niste proiecte frumoase. Deocamdata nu s-a concretizat nimic, pentru ca nici eu nu m-am agitat foarte tare, acum vin sarbatorile, nu e o perioada tocmai buna pentru asta, dar sper ca in primavara sa incep ceva”, a marturisit vedeta.