Oana Pellea și-a exprimat furia pe o rețea de socializare la adresa unora dintre spectatorii care nu respectă munca actorilor și efortul celorlalți spectatori care au plătit un bilet la spectacol. Cel mai recent incident l-a avut in rol principal pe Florin Piersic jr.

Nu, nu actorul se face vinovat pentru nesimtirea unor spectatori! Unii spectatori sunt nesimtiti. Punct. Spectatorul nesimtit lasa telefonul deschis…sa i sune in timpul spectacolului…sau se uita pe facebook sau comenteaza cu voce tare (in timp ce actorull ii daruieste timp si viata, emotie si profesionalism) pentru ca este nesimtit! Nu pentru ca nu i place piesa, sau actorul…

Spectatorul nesimtit ii deranjeaza pe ceilalti spectatori si pe cei de pe scena! Punct. Actorul nu este lautarul ce il platesti sa vina la masa ta! Spectatorul plateste un bilet de intrare intr o locatie unde se desfasoara un act artistic. Spectatorul platind biletul nu cumpara dreptul de a si bate joc si de a umili artistul! Daca ne facem ca nu auzim sau ca nu vedem …o facem din respect fata de ceilalti spectatori. Daca suna de multe ori in timpul unui spectacol…actorul e liber sa faca observatie sau sa opreasca spectacolul! Punct, a scris Oana Pellea pe pagina personală de Facebook.