Oana Niculescu Mizil va fi exclusă din PSD din cauza faptului că  ea apare pe listele de susţinători ai Partidului Social Românesc pe care îl înfiinţează Mircea Geoană cu Marian Vanghelie, iubitul său, a anunţat, joi, Codrin Ştefănescu, secretarul general adjunct al PSD.

mizil_56328700

„Faptul că Oana Mizil apare în tabelul de iniţiativă a noului partid creat de Geoană şi Vanghelie şi depuse hârtiile la Tribunalul Bucureşti – Partidul Social Românesc, nu poţi să fii în două partide, în PSD şi în alt partid şi de drept îţi încetează statutul de membru al PSD”, a declarat Codrin Ştefănescu.

Totodată, secretarul general adjunct al PSD a arătat că această decizie de excludere a Oanei Mizil din partid va fi discutată luni la PSD Sector 5 şi joi în Biroul Politic al PSD Bucureşti.

„Decizia luată de Sectorul 5, care va fi validată la Bucureşti, nu are legătură cu ceea ce se întâmplă la DNA. La PSD Sector 5 va fi analizată luni şi joi o să o discutăm în Biroul Politic la Bucureşti”, a precizat Codrin Ştefănescu.

Citeste si...
Veste neasteptata in PSD: Nicu Badina a demisionat