Fiecare gală „Drag de România mea!”, realizată cu atâta pasiune și devotament Paul Surugiu Fuego vă propune o nouă ediție, la TVR 2 și online pe TVR+, duminică, 31 martie, la ora 15.00. Emisiunea se difuzează și la TVR HD, TVR Internațional și TVR MOLDOVA.

Fiecare gală „Drag de România mea!”, realizată cu atâta pasiune și devotament de Paul Surugiu-Fuego și echipa sa, stă sub semnul excelenței, al eleganței și al felului de-a spune povești despre marii eroi ai României noastre, de ieri și de azi.

Toate momentele sunt puse în valoare de o lumină potrivită, iar cei de acasă au posibilitatea să vadă lucruri inedite, să asculte muzica favorită și să se bucure de un divertisment de calitate, cu treceri de la ritm la emoție și la istorii de viață impresionante.

Duminică, 31 martie, vă așteaptă mari surprize și momente inedite în emisiunea în care Paul Surugiu-Fuego ne aduce valori reale ale României noastre, din domenii diferite.

Astfel, celebrul artist Dorin Anastasiu va surprinde prin eleganța sa, într-un moment de colecție, interpretând piesa sa de referință, creată de marele Florin Bogardo. De asemenea, alături de Fuego, va realiza un moment spectaculos, comic și plin de energie.

Citeste si...  Prigoana indignat ca fosta lui sotie se pupa cu tigani pe la tv

La fel de surprizător va fi momentul creat de doi tineri extrem de talentați, duo-ul de violoncel și pian format din Valentin Simion și Robert Creimerman, care interpretează o partitură celebră, clasică, într-un stil unic.

Cu emoție, după o viață trăită braț la braț cu teatrul, cuplul de actori Virgil și Valeria Ogășanu ne va împărtăși din bucuria vieții petrecute în iubire.

Artista Angela Ciochină va fi omagiată de către Paul Surugiu-Fuego și Natalia Guberna, care va cânta și șlagărul său „Valuri albe”.

Sentimente pure de patriotism vom trăi alături de doi artiști emblemă ai Ardealului, două voci fenomenale și doi oameni speciali, Ionuț Fulea și Mariana Deac. Ambii au frumoase cariere, sunt muguri de tezaur și țin sus stindardul patriotismului românesc.

Tot în ediția din 31 martie, fiți pregătiți pentru încă un moment de aur, un trio de zile mari, în premieră la televiziune. Nu ratați o ediție de colecție!

 • Dana I

  Mi-a fost dor sa-l revad pe Dorin Anastasiu la TV!Multumim, FUEGO si DRAG DE ROMANIA MEA, pentru ca ne readuceti pe micul ecran acesti mari artisti! Multumim pentru toate emisiunile de colectie oferite!Voi urmari cu mult drag si interes emisiunea!

 • Cati

  Fiecare editie e o surpriza placuta, de la un capat la altul, este o reala placere sa ne delectam cu muzica de calitate, cu momente inedite si romani valorosi, pe care ii vedem prea rar, din pacate, pe micile ecrane. Felicitari si respect pentru Fuego si echipa lui, care reusesc, prin profesionalism si dedicatie, sa capteze interesul publicului telespectator!

 • Georgeta Hanzi

  Fiecare emisiune este o surpriza plăcută. Care ne face duminicile mai frumoase. Mii de mulțumiri dragilor și mult succes în continuare.

 • Florentina Dobre

  Duminica emotionanta ne ofera Paul Surugiu si invitatii sai! asteptam cu drag emisiunea!