O tânără româncă în vârstă de 26 de ani a fost arestată în Sicilia, Italia, pentru omor. Femeia este acuzată că, în luna iulie, l-a ucis pe bătrânul care o angajase ca îngrijitoare, în Palma di Montechiaro.

O tânără româncă a ucis un bătrân fără milă. Potrivit publicaţiei grandangoloagrigento.it, Michelangelo Marchese, un bătrân de 89 de ani, a fost găsit mort, cu mâinile şi picioarele legate, în apartamentul său din via Pietro Attardo, pe data de 11 iulie.

Pompierii au descoperit cadavrul acestuia după ce bărbatul nu mai dăduse niciun semn de viață. Trupul bărbatului a fost găsit plin cu sânge. Românca a fugit de la locul crimei cu mașina bătrânului. Conform datelor reconstruite, femeia ar fi părăsit locuința pe care a lăsat-o în mizerie și l-a contactat pe un bărbat pe care l-ar fi rugat să o scape de mașină.

Românca a fost arestată şi se află la închisoarea din Agrigento.

Persoanele în vârstă sunt moștenirea noastră şi este esențial pentru noi să le protejăm. Mulți oameni în vârstă au nevoie de sprijin, ajutor, îngrijitori. Transmit membrilor familiei să ne contacteze atunci când au dubii, pentru a nu permite persoanelor care i-ar putea ucide să intre în casele lor”, a mai spus colonelul Stingo, în cadrul conferinţei de presă.

Crima de la Giurgiu
După ce anchetatorii au audiat un număr mare de persoane în cazul tinerei Mihaela Sabina-Mircea, ucisă și apoi incendiată pe un câmp din județul Giurgiu, într-o valiză, trei suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore. Este vorba despre două surori – Elena și Silvia Constantin – și iubitul uneia dintre ele, Giani Dinu.

În fața judecătorului, cei trei reținuți au recunoscut ca au omorât-o în bataie pe Mihaela Sabina-Mircea, apoi au transportat- o cu mașina Silviei Constantin pe câmpul din județul Giurgiu și, împreună, au hotărât să o incendieze. Bărbatul, este proxenet al fetelor. Cele trei persoane reținute au făcut deja contestație la executare


Citeste si...
Ajutorul de deces se va mări. Vezi cu cât!