Un bărbat din Hunedoara, aflat la muncă în Germania a încercat timp de două zile să ia legătura cu iubita lui aflată la Călan. În cele din urmă, tânăra i-a spus la telefon bărbatului că este ţinută sechestrată, indicându-i chiar şi o adresă.

Bărbatul a alertat autorităţile:

„În data de 17.08.2019, la ora 22:54, Poliţiei Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de un hunedorean (aflat la muncă, în Germania) despre faptul că, de două zile încearcă fără succes să o contacteze telefonic pe concubina sa, în vârstă de 27 de ani, din oraşul Călan. Apelantul a precizat că, în cursul serii de 17.08.2019, a reuşit să ia legătura telefonic cu tânăra, care i-a spus că nu poate vorbi la telefon întrucât este „sechestrată” la o adresă din municipiul Hunedoara (în zona Micro 6), după care convorbirea s-a întrerupt. Având în vedere cele sesizate, poliţiştii au efectuat verificări la domiciliul tinerei şi au luat legătura cu părinţii acesteia, care au precizat că fiica lor este plecată voluntar de la domiciliu de aproximativ două luni şi că nu au mai ţinut legătura cu aceasta”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Citeste si...
A inceput Festivalul de film "Anonimul". Afla programul!

Autorităţile, efectuând activităţi de căutare, au găsit-o în municipiul Hunedoara pe tânăra aşa-zisă sechestrată. Femeia a declarat că în momentul în care şi-a minţit iubitul că este sechestrată era sub influenţa băuturilor alcoolice şi îşi dorea să nu o mai deranjeze.

Tânăra a locuit timp de câteva zile în apartamentul noului iubit şi pentru a scăpa de apelurile telefonice ale iubitului oficial plecat la muncă în Germania, l-a minţit că este sechestrată şi apoi şi-a închis telefonul. Femeia a precizat că a fost vorba despre o minciună: nu a fost sechestrată sau abuzată în vreun fel.