O tânără de 25 de ani a murit, marţi seara, după ce a fost împinsă de o femeie pe şinele de metrou, la staţia Dristor 1. Agresoarea a fost prinsă de poliţie în zona Unirii după câteva ore. Poliţiştii au făcut publice semnalmentele acesteia şi IMAGINI înregistrate de camerele de supraveghere.

Incident şocant, marţi seara, la staţia de metrou Dristor 1. O tânără de 25 de ani a fost împinsă pe şine de o altă femeie. În urma impactului cu trenul, tânăra a decedat.

Potrivit descrierii făcute de poliţişti după vizualizarea imaginilor de pe camerele de metrou, agresoarea părea să fie o femeie de aproximativ 40-45 de ani, cu o înălţime de 1,70 m, de constituţie slabă, ten deschis şi pomeţi proeminenţi. La momentul comiterii faptei, aceasta era îmbrăcată cu o jachetă scurtă, de culoare închisă, avea pantaloni de tip jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul.

Citeste si...
Indicii noi, în cazul româncei dispărute în Malaga: Se bănuiește că a fost ucisă de iubitul spaniol

După ce a fost prinsă, s-a dovedit că suspecta avea doar 36 de ani. Nu se ştie încă dacă are probleme psihice şi care ar putea fi mobilul crimei îngrozitoare.

Anterior, femeia încercase să facă acelaşi lucru la o altă staţie de metrou.

„Pentru a preîntâmpina vreun alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate stațiile de metrou. Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată. Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist„, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Cercetarile în cauză sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.