O tânără model pe Instagram a reușit prin vânzarea de fotografii nud să strângă peste 700.000 de dolari, bani care merg direct către pompierii și voluntarii care se luptă cu incendiile din Australia, dar și către organizațiile caritabile care au grijă de oamenii și de animalele care au avut de suferit din cauza flăcărilor.

Un influencer de pe rețele sociale luptă împotriva incendiilor din Australia cu fotografii nud relatează The New York Post.

Kaylen Ward, cunoscută și ca „Filantropul dezbrăcat”, a anunțat la finalul săptămânii trecute că pentru orice donație de 10 dolari va trimite o fotografie nud în care apare ea. Așa a reușit ca în trei zile să strângă donații de peste 700.000 de dolari.

Tânăra de 20 de ani din Los Angeles a publicat o listă cu organizațiile pentru care doritorii pot face donații și a precizat că ei vor primi pozele numai după ce vor face dovada donației.

„Mă așteptam să strâng vreo mie de dolari”, a spus ea pentru BuzzFeed.

Pentru că nu făcea față asaltului de mesaje, ea a angajat patru persoane care să verifice zecile de mii de mesaje, să aibă grijă că donațiile au fost făcute și apoi să le trimită donatorilor fotografii nud cu ea.

Citeste si...
Uite cum arată tatăl şi fratele Andei Adam!

Ocupându-se cu vânzarea de fotografii nud, ea a spus că a simțit nevoia să ajute în acest fel.

„Tot vedeam tweet-uri despre incendiile din Australia și eram îngrijorată că subiectul nu apare mai mult în presă și că puțină lumea donează”, a mai spus tânăra, care a precizat că anul trecut a fost și ea afectată de incendiile din California, fiind nevoită să fugă din calea flăcărilor. „Am putut să văd cu ochii mei cum sunt afectați oamenii” de incendii, a subliniat ea.

Kaylen Ward a rămas fără contul de Instagram, după ce ar fi încălcat regulile privind publicarea de imagini cu conținut sexual, dar spune că va continua campania privind donațiile pentru Australia.

Autoritățile australiene au anunțat duminică decesul a 24 de persoane, în urma incendiilor de vegetaţie de o amploare şi o violenţă fără precedent care au devastat regiuni întregi din Australia. Flăcările au provocat „pagube considerabile”, peste 5 milioane de hectare de teren fiind distruse de flăcări.