Un hoț care a vrut să-i fure telefonul mobil unei trecătoare a avut ghinionul să întâlnească o campioană la box. În momentul în care a fost atacată, tânăra nu doar că s-a apărat, ci a și reacționat, așa că banditul a avut parte de o experiență traumatizantă, pe care nu o va putea uita prea curând.

Claire Quinn, 26 de ani, mergea într-o dimineață la antrenamente, în Chicago, când a fost atacată de un hoț care voia să-i fure telefonul. Tânăra a reacționat imediat și a început să-l lovească pe bandit în zona intimă. Paralizat de durere acst hoț a renunțat la plan. A încercat să lovească și el, însă nu prea i-a ieșit, relatează ABC News.

Citeste si...  Un fost baron PNL a făcut declarații senzaționale în fața instanței. I s-a cerut să-i denunțe pe Ponta, Dragnea și Antonescu

Claire a spus că nu i-a dat nicio șansă agresorului ei, iar acesta a luat-o la fugă urlând de durere.

În urma incidentului, Claire s-a ales cu câteva vânătăi. A spus că s-a produs în drum spre sala de antrenament. Un adolescent a oprit-o și a întrebat-o dacă știa unde era un magazin de articole sportive, moment în care un bărbat a venit din spate, a lovit-o în cap și i-a cerut mobilul.

„M-a lovit o singură dată, dar foarte tare, însă după aceea am început să-l lovesc încontinuu în zona intimă. Dreapta mea este foarte puternică. În ultimele patru sau cinci partide an invins cu KO tehnic”, a spus Claire.