Uite de ce este în stare Alina Popa?!

 Alina Popa

 Alina Popa a ocupat locul 2 la Miss Olympia, cea mai prestigioasa competitie de culturism din lume.

Alina Popa le-a devansat pe Yaxeni Oriquen-Garcia, Brigita Brezovac, Juanita Blaino si Debi Laszewski. Primul loc a a fost ocupat de Iris Kyle, cea care a fost desemnata cea mai musculoasa femeie din lume pentru a 9-a oara in cariera.

alina1_30312100

Chiar dacă arată cum se vede din fotografii, aceste fete zâmbesc şi plâng precum orice alta femeie. Rosesc la complimente facute de barbati. Viseaza sa devina mirese sau chiar au imbracat deja rochia diafana si au aruncat buchetul. Si totusi, aspectul lor fizic inca ii sperie pe multi. Dimensiunile cu care se lauda nu au nimic de-a face cu standardele 90-60-90. Mai degraba cu circumferinte de bicepsi, pectorali sau cva-dricepsi femurali.

alina2_12498500

Alina Popa este romanca de-a noastra, mai cunoscuta, insa peste Ocean.   Are un trup numai bun de studiat la anatomie si o multime de fani in lumea intreaga. 

alina3_91403200

Alina Popa este maritata cu un elvetian si locuieste in Zurich.  Formele ei atent lucrate i-au adus nenumarate premii. Ba chiar si un titlu de campioana mondiala absoluta.  Are o multime de fani, iar ofertele de a poza in reviste de profil sunt nenumarate.  Alina are acum respectul si faima pentru care a tras din greu. (I.G.)

 

 

Citeste si...
Verdict DUR pentru economia României: îi lipseşte OXIGENUL