Autoritățile din Sri Lanka au reținut sâmbătă o pisică, sub acuzația că face contrabandă cu droguri și cartele SIM. Felina căra drogurile și cartelele într-o pungă de plastic legată la gât. Pisica a fost prinsă de serviciile de informații și închisă în penitenciarul de maximă securitate Welikada din Colombo, capitala țării. Potrivit rapoartelor oficialilor închisorii, pisica a evadat, notează agenția de știri AFP citată de NST.

Pisica a evadat sâmbătă

Felina a fost depistată sâmbătă de oficialii de informații din pușcărie ai închisoarii de înaltă securitate Welikada, a declarat un oficial al poliției.

În momentul în care a fost prinsă, aceasta căra două grame de heroină, două cartele SIM și un card de memorie. Însă, ea a evadat duminică din camera în care era închisă în interiorul închisorii, a anunțat luni cotidianul local Aruna.

După evadare, nu a existat nicio declarație din partea autorităților penitenciare.

În cadrul închisorii a fost raportată o creștere a numărului de persoane care aruncă peste zid, în interiorul închisorii, pachete cu droguri, telefoane mobile și încărcătoare de telefon.

Sri Lanka se confruntă cu o uriașă problemă a drogurilor, fiind implicați în trafic chiar și ofițeri de la serviciul de combatere a narcoticelor.

Poliția a confiscat săptămâna trecută un vultur care se presupunea că era folosit de traficanții de droguri pentru a distribui stupefiante într-o suburbie din Colombo.

Pisică din București, testată pentru COVID-19. Stăpânul a avut șocul vieții când a primit bonul de plată: „Mi-au băgat pe gât această testare”
O pisică din București ar fi fost testată din greșeală pentru virusul Covid-19. Președintele Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, Marius Marinescu, a povestit, duminică, la Antena 3, întreaga întâmplare.

„Am găsit cu ceva timp în urmă o pisică pe stradă, am mers, am sterilizat-o, deparazitat-o, îi merge foarte bine, e grăsuță, i-am dat numele Grăsuțu’, are o mică inflamație la gingii și am fost la Facultatea de medicină veterinară ca să-mi dea un diagnostic s-o tratez pentru acestă gingivită. Am așteptat acolo o oră și jumătate, după care am completat un formular, am spus ce doresc, ce simptome are și m-au pus să plătesc 690 de lei și așa am aflat că a fost testată și pentru coronavirus felin. Au și scris că pisica este sănătoasă, deci nu avea niciun fel de simptome și obligatoriu mi-a băgat pe gât și această testare cu coronavirus felin”, a povestit fostul senator


Citeste si...
Cele mai stupide momente din timpul unei partide de amor! Iata cum un barbat poate sa nu te mai excite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.